CURSA DE LA DONA 2017

Benvolgudes famílies,

Un any més l’AFA de l’Institut Front Marítim organitza la participació a la CURSA DE LA DONA, gràcies a la col.laboració de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona que ha reservat 100 dorsals per les alumnes (majors de 12 anys), professores, mares, i àvies, del nostre Institut, sense cap cost.

 
Enguany tindrà lloc el proper dia 12 DE NOVEMBRE a Barcelona.
 
Com sabeu, la Cursa de la Dona és un esdeveniment esportiu que es fa anualment a Barcelona. Es tracta d’un recorregut de 7km que es pot fer sense tenir una molt bona condició física. Es pot fer corrent o caminant.
 
És una bona oportunitat per començar a fer una mica d’exercici o per millorar marques per qui ja ve entrenant habitualment. I, sobretot, és una bona oportunitat per sentir-nos solidàries amb el col.lectiu de dones que han lluitat, estàn lluitant o lluitaran possiblement contra el càncer.
 
Per inscriure-us cal que feu el següent:
 NO QUEDEN MÉS INSCRIPCIONS.

 

Ens sap greu no poder-vos garantir que la talla de la samarreta que demaneu sigui la que finalment us podem entregar, ja que l’organització de la Cursa tampoc ens ho garanteix.

Properament us informarem dels dies i hores d’entrenament, tant per còrrer com per caminar.

 
La data límit per inscriure-us és el 2 de novembre.
 
L’entrega de la samarreta i el dorsal es farà a l’Institut Front Marítim el dia 10 de novembre entres les 17 i 20h. Aquest dia podreu fer el donatiu que considereu oportú per a l’Associació Espanyola contra el Càncer.


Deixa un comentari