EXTRAESCOLARS

L’AFA de l’INS FRONT MARÍTIM us proposa una varietat d’activitats al mateix centre i fora de l’horari lectiu. Aquest curs 2022-23 recuperem algunes de les extraescolars que s’han anat realitzant durant els darrers anys. A més, gràcies als convenis que tenim signats amb les AFA’s de l’INS QUATRE CANTONS i l’INS MARIA ESPINALT, les famílies sòcies de la nostra AFA també poden optar a la seva oferta d’activitats extraescolars.

Tingueu en compte que les activitats comencen el mes d’octubre, finalitzen el mes de maig i, poden ser anul·lades si no s’arriba al nombre mínim d’inscrits a cada activitat.

Recordeu que per inscriure’s és obligatori omplir el formulari d’inscripció que podeu trobar en aquesta pàgina i enviar-ho per e-mail o dipositar-lo a la bústia de l’AFA (davant consergeria). Heu de fer el mateix per l’activitat de Música encara que hagueu presentat la inscripció directament a l’EMAC.

En el document que s’adjunta més avall podeu trobar més informació sobre la normativa.

Per a qualsevol consulta sobre les activitats, altes o baixes podeu contactar-nos a:

afafmextraescolars@afafrontmaritim.cat

Finalment, us animem a col·laborar amb aquesta comissió si teniu qualsevol proposta d’activitat extraescolar o simplement, ganes de donar un cop de mà.


IMPRÈS ALTA EN ACTIVITATS

IMPRÈS BAIXA EN ACTIVITATS

PROCEDIMENT PAGAMENT EXTRAESCOLARS

 NORMATIVA PER A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS