EXTRAESCOLARS

L’AFA de l’INS FRONT MARÍTIM us proposa una varietat d’activitats al mateix centre i fora de l’horari lectiu. Aquest curs 2021-22 recuperem algunes de les extraescolars que s’han anat realitzant durant els darrers anys i, n’incorporem una de nova: Teatre musical. A més, gràcies alS conveniS que tenim signatS amb les AFAs de l’INS QUATRE CANTONS i l’INS MARIA ESPINALT, les sòcies de la nostra AFA també poden optar a la seva oferta d’activitats extraescolars.

Tingueu en compte que les activitats comencen el mes d’octubre, finalitzen el mes de maig i, poden ser anul·lades si no s’arriba al nombre mínim d’inscrits.

Recordeu que per inscriure’s és obligatori omplir el formulari d’inscripció que podeu trobar en aquesta pàgina i enviar-lo per e-mail o dipositar-lo a la bústia de l’AFA (davant consergeria). Heu de fer el mateix per l’activitat de Música encara que hagueu presentat la inscripció directament a l’EMAC.

En el document que s’adjunta més avall podeu trobar més informació sobre la normativa.

Per a qualsevol consulta sobre les actvitats, altes o baixes podeu contactar-nos a:

afafmextraescolars@afafrontmaritim.cat

Finalment, us animem a col·laborar amb aquesta comissió si teniu qualsevol proposta d’activitat extraescolar o simplement,  ganes de donar un cop de mà.


IMPRÈS ALTA EN ACTIVITATS

IMPRÈS BAIXA EN ACTIVITATS

PROCEDIMENT PAGAMENT EXTRAESCOLARS

 NORMATIVA PER A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS